fbpx
Fissafari,De Heuf Panningen

Lockers

Tickets

INFO

LOCATIE

Evenementenhal de Heuf, Panningen

DATUM & TIJD

21 oktober 2023 | 20:30 – 02:00 uur

Minimum leeftijd

18 jaar

Fissafari,De Heuf Panningen

Op 21 oktober 2023 begint de grootse safari weer en dit keer onder water: Fissafari! Duik mee in deze oceaan van beats, sfeer en plezier in Evenementenhal De Heuf. Laat je betoveren door alles wat dit avontuur te bieden heeft, nu met een nog grotere diversiteit aan verrassingen. Talloze avonturiers zijn je al voorgegaan. Wat heeft deze onderwaterexpeditie allemaal voor jou in petto? Emma Heesters, Trobi, Bram Krikke, Stefan en Sean en de beste lokal hero’s!

Koop je tickets en laat je verwonderen in deze magische onderwaterwereld!

Bekijk hieronder alvast de aftermovie van vorig jaar om je voor te bereiden!

Algemene info

Locatie
Fissafari vindt plaats in de Evenementenhal de Heuf in Panningen. Het exacte adres is Wilheminastraat 44, 5981 XW Panningen

Datum & tijden
Fissafari vindt plaats op zaterdag 25 maart, van 20:30 tot 02:00 uur.

Minimum leeftijd
Fissafari is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Drugs & wapens
Op Fissafari geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen
In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak, parfum etc.)